Primăria Bolintin-Vale și Consiliul Local al orașului au susținut financiar și logistic organizarea spectacolului caritabil “Crăciun din inimă de copil” ce a avut loc în data de 19 decembrie 2016 în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr.1 din Bolintin-Vale.

Spectacolul a fost organizat de Asociația Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor. A fost un eveniment exceptional, în care elevi din cadrul unităților de învățământ din Bolintin-Vale au dansat, colindat și cântat. Copiii, alături de profesorii și învățătorii lor, au reușit să transmită spectatorilor emoția sărbătorilor. Le mulțumim!

Domnul Primar, Daniel Trăistaru, a înmânat premii de excelență în educație pentru 15 elevi cu rezultate excepționale la învățătură. Sunt copii minunați care ne fac mândri și  optimiști privind viitorul comunității noastre.

Spectatorii au fost bucurați de un spectacol excepțional susținut de artistul Noni și trupa lui de dans. Spectacolul a culminat cu o tombolă la care a fost oferit ca premiu un smartphone.

Banii colectați din donații au mers către cadouri pentru 15 elevi nevoiași și terapia copiilor cu nevoi speciale din Asociația Sfântul Stelian.

Reușita acestui spectacol a fost posibilă prin implicarea echipelor Liceului Tehnologic Dimitrie Bolintineanu, Școala Gimnazială Bolintin-Vale, Școala Gimnazială Malu Spart, Zona Bolintin, agenților economici: Radutzi SRL, ATU SRL, Restaurant Pensiune, ADR Events, Colorbitor și a ONG-urilor: Asociația Andrei Muresianu, Fundația Orizonturi Tinere. Partenerul principal al spectacolului a fost Apa Nova București.

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut