Primăria Orașului Bolintin-Vale premiată la Gala “România ești TU”

🏆 Primăria Orașului Bolintin-Vale premiată la Gala “România ești TU”

În data de 27 martie 2024, la Palatul Parlamentului, a avut loc Gala “România ești TU”, prezentată de d-na Tatiana Tuță si d-nul Daniel Buzdugan.
În cadrul galei au fost premiate pentru rezultate deosebite: instituții publice, companii, artisti și ONG-uri.
Premiile au fost acordate în prezența domnului ministru Ștefan Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și a doamnei Roxana Mînzatu, Secretar de Stat în Guvernul României.

🗣 Doamna Tatiana Tuță: ”Am auzit ca se fac lucruri minunate acolo și mă bucur să anunț că se acordă diploma de excelență Primăriei Bolintin-Vale, reprezentată de domnul primar Daniel Traistaru, pentru contributia deosebită în dezvoltarea comunității locale prin proiecte de investiții strategice”.

🗣 În discursul său, domnul primar Daniel Traistaru a subliniat: ”Consider că eu și echipa Primăriei Orașului Bolintin-Vale nu am făcut lucruri ieșite din comun, am făcut lucruri pe care le considerăm normale. Sunt bucuros că se apreciază normalitatea și consider că acest premiu este pentru fiecare dintre noi, cei care își fac treaba acolo unde sunt. Normalitatea înseamnă să clădim o Românie pentru toți, pentru că așa cum spune și sloganul acestei gale: România sunt EU, România ești TU, România suntem NOI, oriunde ne-am afla!”.

Plătește-ți impozitul până la data de 1 aprilie 2024 și beneficiezi de o reducere de 10%

Stimați contribuabili, vă anunțăm că bonificația de 10% se acordă persoanelor fizice pentru plata integrală (pe tot anul 2024) a impozitelor pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.

Termenul inițial de plată era 31 martie, dar, fiind o zi nelucrătoare (duminică), termenul se prelungește până la data de 1 aprilie 2024.

Plata obligațiilor fiscale către bugetul local poate fi efectuată:

  • online, cu cardul pe portalul ghiseul.ro;
  • la ghişeul primăriei (str. Libertății nr. 1) – în numerar sau cu cardul.

AVIZ DE ÎNTRERUPERE A ENERGIEI ELECTRICE – Joi 21.03.2024 de la ora 09:00 până Ia ora 17:00

AVIZ DE ÎNTRERUPERE A ENERGIEI ELECTRICE

Vă comunicăm că energia electrică va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări la instalații.
Joi 21.03.2024  de la ora 09:00 până Ia ora 17:00

Localitatea Bolintin Vale

CLIENTI AFECTAȚI:

  • Penny – P T 1491
  • Corsarul Roșu – PTA 8453
  • Corsarul Roșu – PTA 8452
  • SC SYMETRICA – PTA 8454
  • Motel km 30-PTA 8431
  • Lukoil – PTA 8430

Manifestarea cultural-ştiinţifică „Concordia civium murus urbium” (Armonia dintre cetățeni este zidul orașelor) – Centrul Cultural „Şcoala Veche”, 15 martie 2024, ora 14:00

Compartimentul Cultură din cadrul Primăriei oraşului Bolintin Vale vă invită la manifestarea cultural-ştiinţifică „Concordia civium murus urbium” (Armonia dintre cetățeni este zidul orașelor). Evenimentul este ocazionat de aniversarea a 591 de ani de la prima atestare documentară a Bolintinului (15 martie 1433) în cadrul căruia în centrul atenţiei se vor afla etniile care de-a lungul timpului, alături de români, au contribuit la dezvoltarea şi impunerea Bolintinului din Vale ca un centru economic şi cultural-educativ. Invitaţi speciali ai evenimentului sunt prof. univ. dr. Tudor Amza, prof. univ. dr. Otilia Sârbu şi prof. dr. Nicolae Scurtu. Evenimentul va avea loc în data de 15 martie 2024, cu începere de la ora 14.00, la Centrul Cultural „Şcoala Veche” Bolintin Vale. Participarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Anunț – IGSU va organiza și desfășura antrenamentul/exercițiul de alarmare publică, denumit generic “MIERCUREA ALARMELOR” – în data de 28.02.2024 în intervalul orar 10.00 – 11.00

În conformitate cu prevederile Legii nr. 481 din 08.11.2004, privind protecția civilă, O.M.A..I. nr. 1259 din 10.04.2006, pentru aprobarea Normelor privind organizarea și asigurarea activității de înștiințare, avertizare, prealarmare și alarmare în situații de protecție civilă, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va organiza și desfășura în data de 28.02.2024, în intervalul orar 10.00 – 11.00, antrenamentul/exercițiul de alarmare publică, denumit generic “MIERCUREA ALARMELOR”, pentru verificarea funcționării mijloacelor de alarmare publică pe întreg teritorul național, respectiv prin acționarea acestora în zona de competență.

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut