În data de 18.05.2023, la ora 10:00, Primăria Orașului Bolintin-Vale a deschis porțile pentru aproximativ 70 de elevi, reprezentând patru clase de la Școala Gimnazială Nr. 1 Malu Spart. Această vizită a avut loc în cadrul activităților planificate pentru „Săptămâna Altfel”, o inițiativă ce încurajează învățarea prin experiență. Activitatea, intitulată „Să ne cunoaștem instituțiile locale”, a stârnit entuziasm în rândul instituțiilor publice și a autorităților locale, dar și a copiilor.

Primăria a pregătit un program special pentru a-i întâmpina pe elevi și a-i ghida prin diversele departamente și servicii ale instituției. În timpul vizitei, copiii au avut ocazia să descopere rolul și funcțiile Primarului, al Consiliului Local, al Serviciului de Stare Civilă și a Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Bolintin-Vale. Reprezentanții Primăriei au fost bucuroși să răspundă întrebărilor curioase ale elevilor și să le prezinte proiectele și inițiativele desfășurate în beneficiul comunității locale.

Primarul Orașului Bolintin Vale, domnul Daniel Trăistaru a salutat cu entuziasm vizita elevilor și a subliniat importanța implicării tinerilor în viața comunității. A evidențiat, de asemenea, faptul că Primăria Orașului Bolintin-Vale este întotdeauna deschisă colaborării și dialogului cu instituțiile de învățământ, sprijinind educația copiilor și încurajându-i să devină cetățeni responsabili și activi.

Reprezentanții Primăriei Orașului Bolintin-Vale sunt recunoscători pentru implicarea activă a cadrelor didactice și a elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Malu Spart în această vizită educativă. Această vizită demonstrează angajamentul cadrelor didactice față de educația de calitate și deschiderea spre colaborare cu autoritățile locale.

Primăria Orașului Bolintin Vale rămâne angajată în sprijinirea și promovarea educației și dezvoltării copiilor și tinerilor.

Pentru mai multe informații despre activitățile și proiectele Primăriei Orașului Bolintin Vale, vă rugăm să vizitați pagina oficială de facebook  a Primăriei Orașului Bolintin-Vale : https://www.facebook.com/primariabolintinvale

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut