În data de 3 Decembrie, la Bolintin-Vale s-a desfășurat ultima competiție din calendarul competițional la Taekwondo WTF pe anul 2016. Aflat la cea de-a V-a ediție, Trofeul Bolintin-Vale este deja o competiție de tradiție în Taekwondo-ul Romanesc și reprezintă un prilej extraordinar de a oferi celor mai mici dintre sportivi, dar și familiilor lor, cadouri și voie bună înainte de sărbătorile de iarnă.

Clubul Sportiv Taerobik Gedoteam, gazda noastră nu s-a lăsat mai prejos de reușitele anilor trecuți și a întreținut o atmosferă feerică, în timp ce nu mai puțin de 21 de cluburi cu circa 250 de sportivi au concurat pentru medaliile prestigioasei competiții.

Prezenți la eveniment au fost și Primarul orașului, domnul Daniel Trăistaru, precum și Președintele Federației Române de Taekwondo WTF, domnul Constantin Apostol. Aceștia, împreună cu prezentatorul evenimentului, un bun prieten al Taekwondo-ului Românesc și al Clubului Sportiv Taerobik Gedoteam, domnul Radu Valahu, au împărțit cadouri sportivilor ce s-au remarcat în competiție, dar și dulciuri și torturi întregului grup de participanți.

Pe lângă segmentul competițional, ce a inclus probe de Kyorugi, Speed-Kick și Poomsae, Federația Română de Taekwondo WTF a continuat campaniile “Copiii au dreptul la sport” și “Egalitatea de gen – Oportunități egale pentru succesul tuturor”, campanii ce își propun informarea membrilor comunităților din care facem parte, cu privire atât la pericolele generate de lipsa activității sportive din viața copiilor, dar și de beneficiile sociale aduse de acceptarea membrilor societății noastre în mod egal, indiferent de sexul lor.

Totodata a fost desfășurată și o campanie de strângere de fonduri în scop umanitar, dar și o expoziție de desene ale tinerilor școlari ai orașului Bolintin Vale, tema generală fiind 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Marele câștigător al acestei ediții a Trofeului Bolintin-Vale este Clubul Sportiv Brilliant din Botoșani. Mulțumim întregii familii a taekwondo-ului pentru susținerea și implicarea de care a dat dovadă pe parcursul anului, de la participarea la toate evenimentele din calendarul național, până la susținerea sportivilor de a participa la evenimente internaționale și la Campionatul European de Cadeți ce a avut loc la București.

Puteți vedea galeria cu poze de la eveniment aici.

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut