Duminică, 16 decembrie 2018, în Sala Polivalentă din orașul Bolintin-Vale a avut loc dezbaterea publică ”Primăria la Raport”.

În cadrul întâlnirii, domnul primar Daniel TRĂISTARU a prezentat un raport complet asupra activitații primăriei de la preluarea mandatului pănă în prezent.

A fost prezentat stadiul proiectelor angajate la preluarea mandatului dar și al celorlalte proiecte generate ulterior. Multe dintre informațiile prezentate pot fi regăsite de cei care nu au putut fi prezenți în ziarul ”Informația de Bolintin-Vale”, numărul din decembrie 2018, distribuit săptămâna trecută fiecarei gospodării din Bolintin-Vale.

Prezența domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Giurgiu, Lucian Corozel, a fost apreciată si utilă. Domnul Corozel a răspuns numeroaselor întrebări venite din partea publicului privind reabilitarea drumurilor, a liceului și a altor obiective de interes județean de pe teritoriul orașului.

Alaturi de domnul primar, au răspuns întrebărilor cu privire la activitatea primăriei: domnul Leontin Zamfir, viceprimar, domnul Constantin Ionel, administrator public, doamna Rodica Bran, secretar, domnul Adrian Chiva, sef SADP, domnul Marian Paun, sef compartiment financiar, domnul Vasile Ștefan, consilier personal al primarului.

Dezbaterea publică a fost considerată de cei prezenți ca un gest de normalitate care dă dovada unui parteneriat funcțional între societatea civilă și autoritatea locală.

Ne pare rău că majoritatea cetățenilor implicați în dezbaterile online nu au putut ajunge, dar vă asigurăm că în perioada următoare veți găsi toate informațiile prezentate pe pagina de facebook a Primăriei Orașului Bolintin-Vale.

 

Vă mulțumim pentru implicare!

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut