Marți, 18 decembrie 2018, s-a desfășurat, în Sala Polivalentă a orașului Bolintin-Vale, a V-a ediție a spectacolului caritabil ”Crăciun din inimă de copil”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor, sub patronajul Primăriei Orașului Bolintin-Vale și al Consiliului Local Bolintin-Vale.

Ca de fiecare dată, evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru toți cei prezenți, peste 400 de persoane: pentru protagoniștii momentelor artistice, emoțiile au fost intense; pentru copiii prezenți în spectacol și copiii cu nevoi speciale din cadrul Asociației Sfântul Stelian, s-au întâlnit cu Moș Crăciun; pentru public, a avut parte de momente frumoase precum piese de teatru ”Nașterea lui Isus”, colinde, cântece, dans.

Pentru al treilea an consecutiv, elevii Liceului Tehnologic ”Dimitrie Bolintineanu” care au obținut rezultate excepționale la învățătură, la programele derulate în cadrul liceului sau care au avut rezultate bune la olimpiadele județene și naționale au primit Diploma de Excelență și premii (laptopuri, smartwach-uri și alte electronice). Premiile au fost înmânate de domnul primar, Daniel Trăistaru.

Fondurile pentru achiziționarea premiilor au fost asigurate de Primăria Orașului Bolintin-Vale și Consiliul Local Bolintin-Vale iar premiile au fost alese și distribuite conform deciziei Consiliului Director al Liceului Tehnologic ”Dimitrie Bolintineanu”.

Primăria Orașului Bolintin-Vale mulțumește tuturor celor care fac posibil acest eveniment, devenit o tradiție: public, elevi, copii, profesori, sponsori.

 

Sărbători Fericite!

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

 

 

 

 

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut