Luni, 6 martie 2017, doamna vicepremier Sevil Shhaideh, însoțită de o echipă de specialiști de la MDRAPFE, s-a întalnit cu primarii de orașe și comune din județul Giurgiu. La întâlnire, Primăria Orașului Bolintin-Vale a fost reprezentată de domnul primar Daniel Traistaru.

Cu această ocazie, pe langă discuțiile pe care le-a purtat cu primarii pe subiecte privind administratia locală, doamna vicepremier a trecut în revistă măsurile realizate pană la această dată de către Guvernul Grindeanu (detalii despre program puteți afla accesând fișierul pdf de mai jos). De asemenea, a prezentat prioritatea Ministerului Dezvoltării, conform programului de guvernare, privind „asigurarea celor zece servicii de bază, în special la nivelul satului românesc, respectiv alimentările cu apă, canalizare, drumuri, școli grădinițe, creșe, poduri, podețe, iluminat public”.

Măsuri ale programului de guvernare realizate de Guvernul Grindeanu la data de 06.03.2017

„Este o mare onoare pentru mine să mă aflu astăzi în județul Giurgiu, am răspuns invitației adresate de domnul președinte de Consiliul Județean(n.r. Marian Mina) să avem o întâlnire tehnică cu toți primarii județului pentru a prezenta prioritățile Ministerului Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene și pentru a a-i sprijini în identificarea celor mai bune soluții pentru finanțarea proiectelor de finanțare locală. Astfel, după ce am ascultat strategia județului, a CJ, dar și problemele fiecărui primar, am înțeles că dânșii, practic, nu au problemele lor personale, ei au ridicat problemele localităților, au fost probleme care s-au referit fie la blocaje instituționale cu privire la accesarea fondurilor fie europene, fie guvernamentale, sau probleme legate de capacitate administrativă a unor autorități locale în a susține cofinanțarea sau cheltuielile neeligibile ale proiectelor finanțate din fonduri europene”, a declarat ministrul Sevil Shhaideh.

Continuarea articolului pe : https://www.agerpres.ro/politica/2017/03/06/giurgiu-vicepremierul-shhaideh-a-discutat-cu-primarii-din-judet-despre-deblocarea-unor-proiecte-cu-fonduri-ue-20-17-27

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut