În data de 18.12.2017, sub patronajul Primăriei Orașului Bolintin-Vale si al Consiliului Local Bolintin-Vale a avut loc o nouă ediție a spectacolului caritabil ”Crăciun din inimă de copil”.

Spectacolul a avut ca scop principal strângerea de fonduri pentru terapia copiilor cu dizabilități din cadrul Asociației Creștine Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor.

In cadrul evenimentului au fost decernate premii de excelență pentru elevii cu rezultate foarte bune la învățătură și la activități școlare. Au fost acordate 57 de premii, constând în: laptopuri, tablete, rucsacuri. Diplomele au fost înmanate elevilor de către domnul primar al orașului Bolintin-Vale, Daniel Traistaru.

Reamintim că, în anul 2017, Primăria Orașului Bolintin-Vale și Consiliul Local Bolintin-Vale au alocat celor trei scoli din oraș fonduri în valoare de 90.000 lei pentru acordarea premiilor de excelență în educație.

Spectacolul a fost un prilej de bucurie pentru cei prezenți, peste 500 de persoane, și mai ales pentru copiii cu dizabilități, cărora Moș Crăciun, prezent la eveniment, le-a adus cadouri frumoase.

Multe momente artistice deosebite, susținute de elevii școlilor din oraș dar și de către renumita trupă Bambi, au facut ca buna-dispoziție să umple sala.

Multumim tuturor celor implicați în realizarea acestui eveniment și în mod special partenerilor, de acum, tradiționali: Apa Nova București, Asociația Andrei Mureșianu, Radutzi SRL, Asociația Sfântul Stelian și Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu”.

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut