La data de 6 iunie 2023, sub patronajul Primăriei Orașului Bolintin Vale și a Consiliului Local Bolintin Vale, Asociația Sf. Stelian Ocrotitorul Copiilor a organizat excursia tematică „Natură și aventură”, o experiență unică menită să aducă o altfel de bucurie în viața copiilor.

Copiii au avut privilegiul de a petrece o zi întreagă în mijlocul activităților recreative și educaționale specifice vârstei lor, în incinta Dino Parc Râșnov.

Bucuria manifestată în timpul acestei excursii nu a fost trăită doar de copii, ci și de părinții, bunicii și voluntarii prezenți în excursie. Atmosfera caldă și prietenoasă a evenimentului a creat o legătură specială între toți participanții, oferindu-le acestora momente pline de împlinire și amintiri prețioase.

Primăria Orașului Bolintin Vale și Consiliul Local Bolintin Vale sunt mândri să fie parteneri ai acestui eveniment deosebit, care a adus o bucurie inestimabilă în inimile copiilor și familiilor lor. Suntem determinați să sprijinim activitățile care promovează dezvoltarea și fericirea copiilor, investind în comunitatea noastră și contribuind la creșterea armonioasă a tinerelor generații.

Colaborarea strânsă cu Asociația Sf. Stelian Ocrotitorul Copiilor a evidențiat încă o dată importanța parteneriatelor între sectorul public și societatea civilă în realizarea evenimentelor cu impact pozitiv asupra comunității. Doar prin astfel de eforturi comune putem construi o societate mai empatică și mai solidară, în care nevoile și aspirațiile copiilor noștri sunt prioritare.

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut