Reabilitarea DJ 601: a fost asfaltat drumul care pleacă din Bolintin Deal, străbate Bolintin-Vale pe str. Palanca, str. Partizani, str. Poarta Luncii şi Malu Spart pe str. Primăverii;

A fost una dintre investițiile majore în infrastructura rutieră din Bolintin-Vale și Malu Spart, foarte necesară. Pe anumite segmente de drum, acesta era puternic degradat, fiind un real pericol pentru circulația rutieră. Aș aminti aici tronsonul dintre Bolintin-Vale și Bolintin-Deal dar, mai ales, tronsonul de pe strada Palanca începând din zona târgului, care era aproape impracticabil.

Reabilitare DJ 401 A: s-a modernizat strada Palanca de la intrarea dinspre autostrada A1, până la intersecţia cu str. Partizani. Reabilitarea a constat  în asfaltare şi realizare sisteme de preluare şi dirijare a apelor pluviale, tip rigolă carosabilă.

Reabilitare DJ 412D, investiţie a Consiliului Judeţean Giurgiu: se va  moderniza drumul care leagă Malu Spart de com. Bucşani şi care trece pe lângă Mănăstirea Bunavestire. O parte din traseul acestui drum județean reprezintă, parțial, centura ocolitoare a satului Malu Spart, conform Planului Urbanistic General aprobat. Lucrările au fost întrerupte din cauza neîndeplinirii clauzelor contractuale de către executant, urmând a se realiza o nouă procedură de atribuire.

Reabilitare DJ 412 A: s-a modernizat drumul județean care leagă Malu Spart de com. Ogrezeni, un drum foarte important mai ales pentru cetățenii care locuiesc în comuna Ogrezeni și care tranzitează Bolintin-Vale.

Valoarea  lucrărilor executate pe porțiunile de drumuri județene, doar pe tronsoanele care străbat orașul Bolintin-Vale, este de 21,6 milioane lei, cu finanțare din fonduri guvernamentale și din fonduri județene.

Proiectul este parțial finalizat.

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut