✅Proiect finalizat


Deoarece rețelele de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră din Bolintin-Vale au fost executate la un necesar din 2008 atunci când s-a întocmit studiul de fezabilitate și ținând cont de dinamica dezvoltării orașului din ultimii ani, a fost necesar să implementăm un nou proiect de extindere a acestor rețele. Mai mult decât atât, trebuia să finalizăm proiectarea pentru modernizarea străzilor din Bolintin-Vale, iar aceast lucru nu era posibil fără realizarea mai întâi a tuturor rețelelor de utilități.

Astfel, am finalizat realizarea extinderii rețelelor pe Programul de Dezvoltare Locală (PNDL) II, iar o parte din străzile care au beneficiat de extinderea rețelelor, au fost și asfaltate.

Prin aceasta investiție s-au extins rețelele de alimentare cu apă și cea de canalizare menajeră pe aproximativ 12 km de străzi din localitatea Bolintin-Vale, construindu-se și 13 stații de pompare ape uzate. Tot prin acest proiect, a fost achiziționat un generator electric de mare capacitate, cu care se va interveni în cazul întreruperilor accidentale în furnizarea energiei electrice.

Valoarea proiectului a fost de  2,0 milioane lei, cu finanțare din fonduri guvernamentale și din fonduri locale.

Proiectul a fost finalizat în anul 2020.

Galerie foto

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut