Ieri, 10.09.2018, în unitățile de învățământ din orașul Bolintin-Vale au avut loc festivități de deschidere a noului an școlar.

Ca de fiecare dată, aceste momente sunt extrem de emoționante pentru toti participanții: copii, părinți, profesori, invitați.

Domnul Primar, Daniel Trăistaru, însoțit de echipa sa, a participat la festivitățile organizate și a transmis mesaje de sprijin, încurajare și încredere pentru activitatea din noul an școlar.

Noul an școlar începe cu săli de clasă renovate, dotate cu mobilier și echipamente noi, realizate prin investiții ale Primăriei Orașului Bolintin-Vale din fonduri PNDL.

În Malu Spart a fost inaugurată, în prezența domnului Președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, și a doamnei inspector Constanța Filip, reprezentanta Inspectoratului Școlar Giurgiu, noua aripă a școlii generale, formată din 4 săli de clasă complet utilate și cu anexele aferente. Acest proiect de investiții a fost realizat din fonduri PNDL de Primăria Orașului Bolintin-Vale cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu. Domnul Primar a salutat eforturile profesorilor și ale părinților pentru decorarea spațiilor.

Cu ocazia festivității de la școala gimnazială din Bolintin-Vale, domnul Primar a adus la cunoștința celor prezenți faptul că s-a trecut în etapa de contractare a proiectului de refacere a Școlii Vechi din fonduri europene, lucrările urmând să înceapă din primăvara anului 2019. De asemenea, a anunțat că Primăria a depus un proiect cu finantare europeană, pentru extinderea și renovarea școlii generale din Bolintin-Vale, pe o axă dedicată orașelor mici. Proiectul cuprinde renovarea și modificarea spațiilor actuale și extinderea cu câteva anexe, refacerea clădirii unde acum funcționează biblioteca, amenajarea unui teren de sport modern și o parcare pentru profesori.

Primăria Orașului Bolintin-Vale urează tuturor participanților la actul de învățământ, Spor în toate!

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

 

 

 

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut