Consiliul Local Bolintin-Vale și Primăria Orașului Bolintin-Vale mulțumesc cetățenilor orașului Bolintin-Vale pentru participarea în număr mare la evenimentul de celebrare a Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, “Centenar la Bolintin”, din data de 24.11.2018.

Credem că împreună am reușit să aducem un omagiu înaintașilor noștri care au făcut posibilă Marea Unire și care în cei 100 de ani ce au urmat au ajutat la păstrarea unității naționale. În același timp, tânăra generație, care a fost implicată pe deplin în acest eveniment, preia ștafeta pentru păstrarea unității și măreției națiunii române.

Au fost alături de noi și le mulțumim pentru asta și pentru mesajele călduroase de prietenie: domnul ministru Niculae BĂDĂLĂU, domnul senator Ovidiu Cristian Dan MARCIU, domnul Președinte al Consiliului Județean Giurgiu Marian MINA, doamna prefect Adriana PUȚARU, domnii consilieri județeni Daniel Cosmin LAZĂR și Ciprian MARICA, domnii primari și viceprimari ai localităților limitrofe orașului Bolintin-Vale și ceilalți invitați prezenți.

Îi felicităm pe noii “Cetățeni de Onoare” ai orașului nostru: Neagu UDROIU (diplomat și scriitor), Gheorghe IACOB (artist), Nicolae CONSTANTIN (prof. univ. dr.), Gheorghe APOSTOIU (diplomat), Gheorghe DRAGOMIR (geneneral de brigadă (r) SIE) și le mulțumim pentru contribuția la promovarea culturii și interesului local și național.

Îi mulțumim maestrului Gheorghe TURDA, pentru excelenta activitate profesională, pentru ca ne-a fost alături și a făcut să vibreze sala și sufletele noastre de răsunetul cântecelor patriotice.

Mulțumim reprezentanților Școlilor Gimnaziale din Bolintin-Vale și Malu Spart, Liceului Tehnologic ”Dimitrie Bolintineanu”, întregului corp didactic și elevilor, pentru organizarea exemplară și pentru implicarea cu suflet în activitățile desfășurate pe parcursul evenimentului.

După mesajele primite, putem spune că a fost un eveniment reușit și, pentru asta, trebuie să le mulțumim oamenilor inimoși din echipa de organizare și, pentru sprijinul acordat, Politiei Romane și Jandarmeriei Romane.

La multi ani, ROMÂNIA!

 

Pentru fotografii de la eveniment, vă rugăm să accesați pagina de facebook a Primăriei Orașului Bolintin-Vale 

 

Pentru Desktop accesați:

Centenar la Bolintin ALBUM FOTO

 

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut