UPDATE – O VESTE BUNĂ!
Caravanei de testare pentru HEPATITELE virale organizată în data de 25 IULIE în Orașul Bolintin-Vale, i se va alătura o echipă medicală pentru realizarea SCREENINGULUI DE CANCER COLORECTAL.
CANCERUL COLORECTAL poate fi prevenit!
Persoanele cu vârsta cuprinsă între 50 și 74 de ani beneficiază GRATUIT de screening.
Astfel, vă așteptăm pe 25 IULIE, la Sala de Sport a Liceului Dimitrie Bolintineanu din str. Republicii nr. 2B și în Str. Palanca 100 la cea mai amplă acțiune de TESTARE GRATUITĂ ȘI SCREENING PENTRU HEPATITE ȘI CANCER COLORECTAL realizată de INSTITUTUL CLINIC FUNDENI și ARAS în parteneriat cu PRIMĂRIA ORAȘULUI BOLINTIN-VALE.


TESTARE SI ANALIZE MEDICALE GRATUITE PENTRU HEPATITELE B SI C
Marți, 25 IULIE, BOLINTIN-VALE, 09:00-16:00
Caravana se va afla în două puncte din oraș :
Sala de Sport a Liceului „Dimitrie Bolintineanu”, Strada Republicii numărul 2B și într-o altă locație situată pe Strada Palanca nr. 100.

Campanie de testare și stadializare pentru hepatitele virale la Bolintin-Vale, județul Giurgiu, în data de 25 iulie.
Caravana Livero 2 -SUD va ajunge marți, 25 iulie, la Bolintin-Vale în județul Giurgiu unde se va afla în intervalul 9.00-16.00, în două locații.
În baza unui parteneriat cu autoritățile locale, caravana se va afla în două puncte din oraș – Sala de Sport a Liceului „Dimitrie Bolintineanu”, Strada Republicii numărul 2B și într-o altă locație situată pe Strada Palanca nr. 100.
Acțiunea de testare și stadializare (continuarea investigațiilor specifice pentru pacienții depistați cu virusul hepatitic B sau C) va fi coordonată de o echipă medicală din cadrul Institului Clinic Fundeni formată din medici gastroenterologi și asistente medicale.
Vor fi alături medici de familie care vor asigura testarea rapidă pentru virusul hepatitic B și C persoanelor interesate și echipa partenerului oficial al proiectului Asociația Română Anti-SIDA (ARAS) pregătită să ofere suportul și sprijinul celor depistați pozitiv sau care doresc să se testeze.
Toți pacienții depistați cu virusul hepatitic B sau C în cadrul caravanei Livero 2 -SUD cu ocazia acestei acțiuni vor beneficia de continuarea analizelor specifice în aceeași zi!
HEPATITA NU ESTE O SENTINȚĂ! TESTEAZĂ-TE ACUM!
#ZiuaMondialădeLuptăÎmpotrivaHepatitelor

Descarcă posterul în format PDF:

Poster – TESTARE SI ANALIZE MEDICALE GRATUITE PENTRU HEPATITELE B SI C

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut