🏆 Primăria Orașului Bolintin-Vale premiată la Gala “România ești TU”

În data de 27 martie 2024, la Palatul Parlamentului, a avut loc Gala “România ești TU”, prezentată de d-na Tatiana Tuță si d-nul Daniel Buzdugan.
În cadrul galei au fost premiate pentru rezultate deosebite: instituții publice, companii, artisti și ONG-uri.
Premiile au fost acordate în prezența domnului ministru Ștefan Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și a doamnei Roxana Mînzatu, Secretar de Stat în Guvernul României.

🗣 Doamna Tatiana Tuță: ”Am auzit ca se fac lucruri minunate acolo și mă bucur să anunț că se acordă diploma de excelență Primăriei Bolintin-Vale, reprezentată de domnul primar Daniel Traistaru, pentru contributia deosebită în dezvoltarea comunității locale prin proiecte de investiții strategice”.

🗣 În discursul său, domnul primar Daniel Traistaru a subliniat: ”Consider că eu și echipa Primăriei Orașului Bolintin-Vale nu am făcut lucruri ieșite din comun, am făcut lucruri pe care le considerăm normale. Sunt bucuros că se apreciază normalitatea și consider că acest premiu este pentru fiecare dintre noi, cei care își fac treaba acolo unde sunt. Normalitatea înseamnă să clădim o Românie pentru toți, pentru că așa cum spune și sloganul acestei gale: România sunt EU, România ești TU, România suntem NOI, oriunde ne-am afla!”.

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut