Au început lucrările de construire la sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Republicii, Poarta Luncii și Partizani, precum și lucrările de modernizare ale străzii Republicii, inclusiv zona centrală a orașului.

Este o zonă foarte aglomerată și, de aceea, rugăm cetățenii sa fie înțelegători privind condițiile de trafic auto și pietonal în perioada de realizare a lucrărilor.

Se vor realiza lucrări la sistemul rutier, la canalizații (in care se vor monta îngropat cablurile rețelelor de energie electrică, fibră optică, telefonie), lucrări la trotuare pietonale și piste pentru cicliști și la parcări auto.

Pe strada Republicii continuă și lucrările de construire la canalizarea pluvială ce implică restricții de circulație pe diferite tronsoane de drum. Având in vedere structura necoezivă a terenului natural, este necesar a se lua astfel de măsuri, pentru a nu exista pericol de accidente și pentru a mări ritmul de lucru. Termenul de finalizare a lucrărilor pe strada Republicii este de înainte de finalul acestui an.

Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat in perioada de realizare a lucrărilor.

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut