Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, in parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii si Adopții, implementează în perioada  2019-2023 proiectul „TEAM-UP: Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor” cu finanțare din fonduri europene.
În cadrul acestui proiect, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu continuă campania de recrutare a persoanelor care doresc sa devină asistenți maternali profesioniști, pentru a lua copii in plasament.
De asemenea proiectul vine in sprijinul dezvoltării si profesionalizării actualei rețele de asistenți maternali, care reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pentru asigurarea creșterii si ingrijirii copiilor aflati in sistemul de protecție specială.

Persoanele interesate sa devină asistenți maternali profesioniști se pot adresa pentru informații suplimentare, la sediul Direcției Generale de Asistenta Sociala si Protecția Copilului din Giurgiu.

Adresa: Șoseaua Alexandriei, nr 7-9, telefon: 0246/214011- interior 135
Persoană de contact: Mariana Dragnuta
Email: teamupgiurgiu@gmail.com

ANUNȚ DGASPC Giurgiu – campanie de selecție in vederea evaluării, formarii, atestării si angajarii in condițiile legii, de asistenți maternali

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Sari la conținut