Informații privind lucrările de infrastructură în derulare

Au început lucrările de construire la sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Republicii, Poarta Luncii și Partizani, precum și lucrările de modernizare ale străzii Republicii, inclusiv zona centrală a orașului.

Este o zonă foarte aglomerată și, de aceea, rugăm cetățenii sa fie înțelegători privind condițiile de trafic auto și pietonal în perioada de realizare a lucrărilor.

Se vor realiza lucrări la sistemul rutier, la canalizații (in care se vor monta îngropat cablurile rețelelor de energie electrică, fibră optică, telefonie), lucrări la trotuare pietonale și piste pentru cicliști și la parcări auto.

Pe strada Republicii continuă și lucrările de construire la canalizarea pluvială ce implică restricții de circulație pe diferite tronsoane de drum. Având in vedere structura necoezivă a terenului natural, este necesar a se lua astfel de măsuri, pentru a nu exista pericol de accidente și pentru a mări ritmul de lucru. Termenul de finalizare a lucrărilor pe strada Republicii este de înainte de finalul acestui an.

Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat in perioada de realizare a lucrărilor.

 

Primăria Orașului Bolintin-Vale

Anunț privind programul destinat persoanelor fizice prin AFM pentru instalarea de panouri fotovoltaice

Vă informăm că în curând se va lansa Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați fișierele atașate.

Descarcă fișiere atașate

Ghid de finanțare panouri fotovoltaice

Documente necesare solicitantului în vederea înscrierii

Cerere solicitare instalator